Bergen er en utrolig flott by i Norge, og det er mange grunner til å planlegge et besøk dit. Først og fremst er det mange flotte hoteller rundt omkring i byen. Det finnes hoteller i alle slags prisklasser, slik at alle og enhver kan finne et hotell å bo på.

Ønsker man å finne et hotell i Bergen sentrum, kan man blant annet benytte seg av nettsiden www.hotellbergensentrum.com.

Interiørblogger Lina Maria Karlsen er enig i at soverommet har fått en annen funksjon enn tidligere. Hun bor i en blokkleilighet og står bak bloggen «Her skal vi bygge og bo». Til leiligheten har hun skaffet seg mange møbler fra både loppemarked og slektninger, i tillegg til at hun og kjæresten ofte har tatt hammer og spiker fatt, for å få akkurat det møblementet de vil ha hjemme hos seg.

Flott seng

Når man først har ankommet Bergen, så er det bare å ta på seg spaserskoene og begynne å utforske gatene. Det er flust av butikker i Bergen, og man finner både store kjedebutikker og mange mindre og eksklusive butikker. Hvis man har interesse for interiør, så er det et godt utvalg av butikker å besøke når man er i Bergen. Blant annet finnes det en interiørbutikk som heter InteriørHuset Alvøen. Butikken ble startet opp i 1996, og har siden den gang hatt fokus på inspirerende interiør. Butikken i seg selv er plassert i flotte og naturlige omgivelser, og en handlerunde i denne butikken vil gi deg masse inspirasjon til interiør og innredning. Ønsker man å snakke med de to damene som driver butikken, så kan man også gjøre det. De kan være med og bidra til at man får mer inspirasjon til hvordan man selv kan innrede sitt hjem.

Ønsker man en litt mer naturlig innredning i hjemmet, så kan man ta en tur til Vestlandske Heiltremøblar. Det er en butikk som spesialiserer seg på produkter som er laget i heltre. Tømmeret som de bruker til sine møbler, er hovedsakelig fra vestlandet.