Du trenger ikke lenger å vente på å sjekke inn på hotellrommet! Innred hjemmet som et hotellrom, med alle de finesser og egenskaper ditt favoritthotellrom har. Velg en høy sengegavl, like fargetoner og symmetri for å sette de riktige detaljene på soverommet.

hotellrom

Sjekk inn hver kveld

Sikre deg full avslapning hjemme i ditt eget designede luksuriøse hotell. Innred med eksklusive madrasser og dyner. Vask sengetøyet med duftig vaskemiddel, og stryk det stivt slik du finner det på hotellrommet. Parker et nattbord på hver side av sengen med bordlamper på. En symmetri og gjentakelse skaper et avslappet sted du kan sjekke inn om kvelden.

Du trenger ikke nødvendigvis ha like farger på lamper så lenge uttrykket er likt på begge sider. Lek med forskjellige typer lamper og farger. Velg et sett med eksklusive hodeputer og spre dem delikat nedenfor sengegavelen. Se på ulike stoffer og materialer både på sengetøy og sengegavlen. Sengegavlen er rommets selve «statement piece» som skaper helhetsuttrykket. Den kan kjøpes ferdig, eller du kan lage en selv hjemme på hobbyrommet. Det trenger ikke koste så mye å sjekke inn hjemme!

Dekk veggene med lange gardiner som går hele veien fra gulv til tak.  Velg gjerne tykke stoffer som faller pent og kombiner med blendingsrullgardiner. Tilpass gardinene med profesjonell produksjon og hold også kulda ute om vinteren. For å skjerme for blikk utenfra kan du bruke en gjennomskinnelig gardin. Slik beholder du sollyset samtidig som du har full avslapning gjennom oppholdet på ditt eget hotellrom.

Finn fram den fine benken eller puffen bestefar snekret og sett den ved fotenden. Her kan du legge fra deg ting i farten. Sammenlignet med fargetrenden som var tidligere, bør du velge mørkere og dunklere vegger, noe som også er høstens store trend. Velg få kontraster og kle opp rommet ton-i-ton. Slik gir du inn i søvnens verden med et beroligende sengeteppe over deg etter innsjekk. Bytt ut kuppelen i taket med en flott lysekrone, og leser du mye, kan det være lurt å innrede med en dimmer slik at du kan tilpasse belysningen når du trenger det. Ha et herlig opphold!