Lampene

Hvordan velge belysning

Belysning og design går sammen som hånd i hanske, og nå kan du faktisk få tilgang til flere spennende lyskilder på nett!

Det betyr at du trenger ikke bruke de samme trauste lampene som alle andre bruker, og du trenger ikke bruke store formuer på å finne de rette lampene for nettopp deg, ved å tråle rundt i alle butikkene i byen. Du kan faktisk sitte hjemme og kose deg med å lete opp lamper som passer ditt design og ikke minst din lommebok.

Det finnes mange forskjellige nettbutikker som har fokus på belysning, og disse importerer gjerne fine lamper fra utlandet, eller har gode avtaler med nasjonale designere slik at varene blir både billige og av god kvalitet.

Internett er gull nettopp når det kommer til design og interiør, ettersom det har gitt oss nordmenn lettere tilgang til andre og mer spennende stiler enn nettopp den skandinaviske som ofte bærer preg av å være praktisk og minimalistisk. Trender som Shabby chic og retro krever for eksempel belysning med preg av disse stilene. Det er ikke lett å finne dette på butikken i Norge, da er det flott å kunne leite rundt på internett og finne det som passer. Enda bedre er det selvsagt når en nettbutikk har gjort jobben for deg, og sørger for import slik at du slipper å styre med det.

Når du skal velge produkter i en nettbutikk, sørg for at nettbutikken er tydelig når det kommer til priser på varer og frakt og ikke minst tollbestemmelser. Lykke til!